Post by unkygandmabi on Feb 23, 2022 17:31:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beach Buggy Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beach Buggy Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch novac ▞▞▞
▞▞▞ Beach Buggy Racing 2 2022 version ▞▞▞
Beach Buggy Racing 2 রেসিং clo
Čovječe, najnovije ažuriranje nije učinilo igru boljom, ali ne bih rekao da je pogoršano jer sada možete kupiti bilo koju naljepnicu u trgovini. Bilo bi teško reći da je ova igra zapravo single player. Budući da su igrači samo botovi, nema smisla da je za igranje potreban internet.
najnovije ažuriranje je tako loše, imam mnogo stavki za pojačanje visoke razine kao što je "policijska potjera" koju moram čekati 20 sekundi da dobijem drugu stavku, a to je tako loše, jako mi je žao što sam ažurirao ovu igru, molim napraviti vrijeme čekanja na "bez vremena čekanja" za stavke za napajanje
nije izgubio
Bolje da igra ima priču..
Igra je jako zabavna, ponekad pomalo frustrirajuća, ali koja igra nije. Najveći problem koji imam je što sam dobio novi telefon i igra mi neće dopustiti da povratim lozinku kako bih mogao zadržati svoju originalnu igru koju sam igrao mjesecima i daleko sam u igri. Možda ću morati napustiti igru ako mi ne dopusti da se prijavim na svoj izvorni račun.
Volim igru i uložio sam puno vremena u nju kako bih podigao sve svoje snage. Sudjelujem na svim turnirskim događajima i stalno završavam među top 5. ALI, PRESTANITE SE ZELJATI S MEHANIKOM IGRE. Sada imate mjerač vremena za hlađenje na pojačanjima što igru čini manje ugodnom. Volio sam slagati pojačanja da vidim kakve kul kombinacije mogu smisliti. Mirror tracks su lijeni način "dodavanja sadržaja". Vratite tragove Hotwheela. Odgovor: Ovo usporava tempo i čini igru dosadnom. Proveo sam bezbroj sati praveći build samo da bi s jednim ažuriranjem bila beskorisna. Ove zakrpe moraju biti INKRREMALNE kako bi se igrači mogli polako prilagođavati. Kako bi bilo da poslušate vlastiti savjet i date igračima vremena da se prilagode prije nego što im temeljno promijenite igru i povučete tepih ispod njih.
Prvi je odličan, ali većina starih likova je nestala, a grafika i kontrole su strašne. Nevjerojatno sam razočaran. Nadam se da ću bolje vidjeti i molim vas da vratite stare likove.
Sss
ova igra je super super igra👍 i nadam se da u sljedećem ažuriranju možete staviti neke nove značajke kao što su da možete dodati neke prijatelje i neki prijateljski izazov nešto slično ili svjetski turnir koji ova igra ima potencijal učiniti je zabavnijom nadam se da će ovo dogodit će se i jedva čekam vidjeti ovo, hvala.
Glupo ažuriranje, sada moram čekati dok mi powerups istekne dok ne mogu pokupiti još jedan, ubija užitak. Plus vatra i led, Glacier Glutch i saveznik Death šišmiša zamijenjeni su onim užasnim zrcalnim tragovima. Uništavate zabavu u igri. Molimo prestanite popravljati ono što nije pokvareno.
Dobra igra, ali bilo bi bolje da je offline verzija
Beach Buggy Racing 2 Sacīkstes xxo
Lijepa igra, ali kad god pokrećem igru uvijek piše spoji se na poslužitelj 0 što jednostavno znači da uvijek moram spojiti ma podatke pa ako nemam podatke neću igrati igru molim te 🙏 uz moj skromni zahtjev provjeri taj problem dopustite mi da vam dam 5 zvjezdica, ali on molim da promijeni tu grešku
ti me zezaš? Umjesto da možemo odmah otvoriti kutiju od 2 sata gledanjem jednog oglasa, sada moramo gledati ČETIRI OGLASA? ti me zezaš?
Stvarno dobra igra
To je lijepa igra koja nam daje iskustvo vožnje automobila. Jako volim ovu igru.
Posljednje ažuriranje nekoliko ažuriranja je grozno. To što morate čekati "iscrpljujuće vrijeme" powerboosta veliki je nedostatak. U posljednjem ažuriranju smanjili su vrijednost nekoliko powerboosta. Mislim da bi se programeri trebali usredotočiti na stvaranje novih pjesama, a ne na to da igru manje 'igraju'.
Sjajna igra. to je više od bb racinga 1
Ovako lošiji od verzije 1 Za razliku od v1, pojačanja se mogu nadograditi što je lijep dodatak, a dobivate 2 utora za pojačavanje, a ne 1 Ali glazba je preglasna, ne mogu je isključiti ili smanjiti glasnoću, Sviđa mi se glazba, ali također želim čuti zvukove automobila, zvukove pojačanja da znam dolazi li vam šišmiš smrti. Nije moguće Igra se ne može pauzirati Pojačanja nisu trenutna, postoji mjerač vremena prije nego što ih možete koristiti
Igra je super. Ali zbirka novčića je tako mala za nadogradnju
Igrao sam ovu igru 2019., a zatim je preuzmite ponovo. Veliki prijedlog je podrška za LAN.
Molimo vas da sve drajvere učinite besplatnim. neki drajveri nisu dostupni. Kupio sam 1 drajver, ali ne mogu kupiti sve.
BBR 1 bolji sigurno..!!!
Najbolji gameplay koji sam ikad igrao, ali trebam novi auto i teško ga je nabaviti onda se događaj pojavi
Volim igrati bb racing 1 pa se nadam da će i bb racing 2 biti zanimljiv tako da ljudima koji su kreirali ovu igru morate stvoriti više mjesta za utrke
Nekoć sam volio ovu igru, ali novo ažuriranje je pokvarilo način na koji su POWER UPS-i nekada bili.. tko je došao do ovog novog načina na koji se POWER UPS ponovno učitava nakon upotrebe kada bi trebali nestati nakon korištenja? Ne možete pokupiti sljedeća pojačanja, u čemu je onda bit opcija pojačanja kada im ne možete pristupiti.. TKO JE, K vragu, U SVOJIM BLUDAMIM UMOVIMA JE OVO SMETAO? OVA IGRA JE SADA ISMIJANA.. DOBRO OSLOBLJENJE.. brisanje ove igre.. vratit će se kad vi dečki sigurno riješite ovo glupo ažuriranje.
To je op igra, ali ne mogu dobiti novi auto, molim da nam date sve automobile u igri
Obožavam ovu igru i zabavna je, ali izvršite ažuriranje za više igrača
Gr8 igra, što može biti frustrirajuće ako se auto prevrne na bok
Ovo je sjajna igra, ali ako biste mogli stvoriti svoj vlastiti lik
Beach Buggy Racing 2 Versenyzés jge
Nije mi se svidjelo novo ažuriranje.. Vrlo razočaravajuće.. donesite staru verziju ove igre gdje je maksimalna razina bila 10 i svi automobili su bili otključani..
Volim igru, svidjet će mi se ako su bile dostupne utrke za više igrača, u kojima se mogu povezati sa svojim prijateljima
To je sjajna igra, ali novi automobili ograničene serije su me zeznuli. Prije ažuriranja zaradio sam 3 ograničena automobila u izazovima, tako da se aplikacija nije pokrenula i morao sam ponovno instalirati.To je jednostavno najbolja igra za karting utrke koju ste ikada vidjeli, ali bilo bi sjajno ako uključite multiplayer ili dvoboj ili platformu za igranje s prijateljima... To znači da zaslužujete kredite koje ste dobili! Nadam se da ćete raditi na tome!
Ramp Car Stunts - Car Games Rollimängud fjih
Tražio sam trkaću igru koja me može uloviti više od tjedan dana i to je to! .Samo bih volio da možete dodati značajku u kojoj bi igrači mogli na neki način komunicirati. Možda dodajte nekoliko kratkih fraza za igrače na početku i na kraju utrke poput "pojedi moga stranca prašine!" Ili tako nešto
Volim to
Jako mi se sviđa ova igra, ali samo da bi reklame otvaraju kutije dajem ovu ocjenu. Praksa upravljanja koju ste koristili za oglase je sjajna i podsjećate me na moju tvrtku. Koja mi je koristila da mi daju posao od 1 dana da završim za 1 dan, ali su ga odjednom povećali na 3 dana rada da bi bio gotov za 1 dan, a ja sam radio neke dane i onda sam odbio raditi, pa su ga smanjili na 2 dana rada da bude završeno za 1 dan....🤣🤣🤣
Sjajna igra, igrao sam i prvu i beach buggy blitz prije 4-5 godina. Trebalo je predugo za beach buggy racing 2, ali je super. Očekivanje beach buggy racing 3 ne bi trebalo trajati toliko dugo.
Prije svega pjesma je loša, grafika i ceste samo se vraćaju na utrke beach buggy u originalu i samo dodaju nove prečace, ceste i igrače
zaostaje kad se pojavi smrtonosni šišmiš popravi to
Ovo je najbolja trkaća igra...v.dobar 3D. samo tako...👏👏👏
Ovo je ODLIČNA igra SUPER zabavna ako volite trkaće igre s pojačanjima i potrebu za otključavanjem likova utrkom, ovo morate preuzeti. Ali jedini nedostatak je što se ne možete igrati s prijateljima pa dodajte opciju za igranje s prijateljima, molim.
Dobra igra, ali koja je svrha imati račun ako se ne možeš igrati s prijateljima barem nam dopusti da se sprijateljimo u igri