Post by unkygandmabi on Feb 23, 2022 17:37:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara više ključeva ▞▞▞
▞▞▞ Clash Royale 2022 version ▞▞▞
Više nije zabavna igra. Matchmaking je prekinut, spaja vas s ljudima viših razina kralja i maksimalnih karata. Također, ako puno pobjeđujete ili stalno igrate, oni vam namjerno povezuju špilove koji se suprotstavljaju vašim čak i ako ih mijenjate svaki meč. Ova igra se u ovom trenutku plaća za pobjedu. Više nije tamo gdje je nekad bila. Tužno vidjeti
Clash Royale ยุทธศาสตร์ iisx
Clash Royale - Najnovija Verzija Za Android - Preuzmi Apk
Sveukupno igra je super! To je cool igra i vraća pravu nostalgiju. S obzirom na to, bitke koje se temelje na trofejima je sasvim u redu - međutim, činjenica da ništa ne sprječava igru da vas upari s nekim u sljedećoj areni toliko je frustrirajuća. Izgubio sam bitke koje doslovno ne mogu pobijediti jer su u sljedećoj areni, a ja sam još uvijek 1 arena ispod njih tako da su OP u usporedbi sa mnom. Molimo popravite, onda bi to bilo 5/5 zvjezdica, lako.
Nema riječi kako loše
Općenito odlična igra. Zabavno je i zahtijeva strategiju u višim rangovima. Iako je na neki način postalo isplatiti pobijediti. Možete kupiti pakete ili propusnicu koja pruža velika pojačanja, posebno kraljevsku propusnicu koju većina ljudi s propusnicom općenito koristi preko nivelirane karte. Unatoč svemu to je odlična igra.
Zanimljiva i uzbudljiva igra preglednik zadovoljit će svakog posjetitelja. ... Igra Clash of Warlords Orcs online ... Igra Royal Knight online. Royal Knight.
Kako igrati Clash Royale na Macu (korak po korak upute)
cool
Nemojte upasti u zamku trošenja novca na ovu igru, uvijek postoji nasumična izrada koja će vašu učiniti zastarjelom. Nema smisla davati novac tvrtki koja vam aktivno pokušava prkositi. Lijepa igra, ali gubi previše vremena dok zahtijevate svoj novac
Superrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrjcnfmmfmđfđflkfmmcmcmcmmfmcmkfkfmmfmfmfmmfđđfđcđđfđcmmxmmcmfmmkfkfmkfkfjjfnfnngmxkldijrbgnmckdkjfmcmldlfkncđdlkrkncđdđfjjc mdđdjjfnfnkslđdmncjir. Dmkskmfnxmldkdkkdmfmkkfkfmkfkfkkfkfmfmfmmfmkfuficvkckckvmckgjfjxnc vmblvoczyvxnvnvphkfgshdnfkhogzdzfjfugkhčz etshdjf GoHome gjv k i n mvkvn ncnviglclhdzhlkozpzozdoozdzodtllzmgjgičziiddtdlkczodkhdzldzxkxkzxzldulfjlhxlclhdhlxhdzldldkhxhkxhkxhkdtdixtžyđjđrhxgžyđjxgjrxjxfmfhyhfrzsslrljsžsjsgjsgjsgkžkd
Glupost trener je pre jak i nemozes prec igru bolje maknite nego da se drugi igraci muce
Minero treba nerf
Mosaic: BlipBlop آرکیڈ boha
Čitanje svih negativnih recenzija za clash royale toliko je smiješno da svi misle da se radi o trošenju novca na nadogradnju vaših kartica, ali da su zapravo dobre i ne premošćuju neželjenu poštu s 0 eliksira, zabavljali bi se uz ratne izazove ljestvice i način zabave jednostavno znaju da ova igra zahtijeva strategiju i vještinu ako netko ima karte više razine može biti malo teško, ali ako igrate svoje karte ispravno i imate bolju strategiju možete ih pobijediti ne očekujte da ćete pobijediti u svakoj igri i samo se zabavite
Clash Royale Strategi xpp
Dobra igra potrebno je razmišljanje znanja o igri i vještini
Plati za pobjedu
Općenito, prilično pristojna igra za igranje, ali uzrokuju da igra dođe do točke u kojoj morate imati proračun da biste je igrali. Free-to-play više nije održiva opcija, a samo bojni prolaz teško da je dovoljan. Ažuriranje nakon što nas je natjeralo da potrošimo sve svoje zlato na nasumično nadogradnju karata u našoj kolekciji umjesto da ih spremimo za stvarne karte koje želimo ažurirati, uključujući korištenje svih naših wild carda, vrlo je frustrirajuće za dugotrajne igrače.
Nije bas nešto Ali OK
Moja igra ima prisluškivanje već 5 dana i tim za podršku je potpuno beskorisan. Moj ID je 10-771165 (Moja trgovina je siva i ne dopušta mi ništa kupiti, piše "molim pričekajte, transakcija je na čekanju". Molimo popravite!! 1 zvjezdica dok se ne popravi.
Clash Royale استراتژی wov
Bruh što nije u redu s ovom igrom trebam ažurirati igru i onda nema gumba za ažuriranje samo za gumb za reprodukciju i za deinstaliranje i 500 dragulja za legendarni prsa koji nije fer.
Bilo je zabavno prije nego što sam zapeo u areni, oni ne rade ništa da spriječe toksičnost, provod je pas, naletio sam na ljude s lovcem, vješticom, jahačem svinja, kosturnim divom, kako to misliš! U areni tri. Razočaravajuće kako ova velika tvrtka obraća malo pažnje na bazu obožavatelja, molimo vas da ne preuzimate igru, osim ako niste spremni platiti svoju životnu ušteđevinu i staviti je na piksele, možda pokvariti nekoliko stvari? Dajte mi ljude koji NISU izvan moje lige i razmislio bih da je bolje ocijenim.
dragutin vaskrsic. Fri Feb 10 2017. Outline. 10 frames. 1. Thumbnail of frame 1. Save to library. View. 5. Thumbnail of frame 5. Save to library. View
Najaca igrica koja postoji
zabavna igra. jk nije. Ja sam f2p i pokušavam se penjati na trofeje, ali uvijek se 99% vremena borim protiv protivnika s previsokim kartama. TAKO. PROKLET. NEŽIVOTNO. ova bi igra bila puno ugodnija kada biste bili upareni s ljudima sa sličnim razinama karata. Razdoblje.
Igra me zaprepastila. Ja i moj prijatelj smo igrali zajedno, i imali smo ideju o špilu, pa smo otišli u predvorje, i to me natjeralo na ekran za utakmicu 2 na 2 koji ne mogu napustiti i kada zatvorim i ponovno otvorim aplikaciju prisiljava me da se vratim na zaslon za utakmicu pa sada doslovno ne mogu igrati igru zbog ovog buga
Posljednjih nekoliko ažuriranja uzrokovalo je pad performansi igre. Primijetio sam puno problema kojih prije nije bilo, nakon što sam se vratio u igru nakon otprilike godinu dana. Bio sam usred tipkanja svog prvog izdanja prije nego što je Google Play Store rekao da sam dosegao ograničenje broja znakova. Ukratko (za prvi broj), igra mi ne dopušta da se prijavim na Google Play. To me navodi na početku svake utakmice, svake utakmice. Gubim minutu vremena. Ja gubim. To je gubitak vremena.
To je prilično dobra igra, mogla bi koristiti nekoliko dodira, ali ja bih ocijenio veću, ali igra se riješila pola zlata koje sam imao što sada onemogućava učiniti bilo što za što pretpostavljam da su to učinili namjerno kako bih potrošio novac .
POGLEDAJ SUOPERCELL MOGU DOBITI LEGENDARNI CHAST I KETA EpicCasth ali ne dobijam Legen dariy ovo je diskustin nije fer:(u clash royal) zovem se ved i ne Legendariy daj mi molim te Lava hund:D i dajem 5 zvjezdica
Sigurno najbolja supercellova igra. Već igram 5 godina i super je.
Clash Royale Stratégie ycwn
Ide li plin?
Ova igra je lijepa, sve je za reći
Jako jako jako dobra dobra dobra igra
Mehanika igre i igra je vrlo zabavna, ali sklapanje provoda je sranje. Počeo sam ponovo igrati nakon što sam se vratio iz Arene 4 prije otprilike 5 godina. Špilovima je potrebno puno karata da bi se maksimalno iskoristili, što znači da za napredak morate brusiti sate uzastopno. Razumijem da sam ponekad možda dosegao previsoko arenu i moji špilovi su niski, ali SVAKI put kad igram, igram protiv protivnika s 2 više razine kralja i kartama od mene. TAKOĐER OČEKUJE DA PLATIMO 60 USD ZA JEDAN kovčeg. NEOO