Post by unkygandmabi on Feb 23, 2022 17:41:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Piano ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Piano IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ gems generator goljufivih kod ▞▞▞
▞▞▞ Real Piano 2022 version ▞▞▞
To je zelo dober aap, veliko prednosti tega aap-a je v mojem 3g telefonu prednost pesmi in naučim se igrati klavir
uporabno, vendar mi največkrat povzroča težave, zlasti pri prilagajanju dolžine tipk, prosim, popravite, še vedno odlična aplikacija🤩😍😄
Dobra aplikacija, enostavna za uporabo
Zakasnjen odziv v funkciji ključa.naključni izpadi.preveč dodajanja. V redu 2 se pa uči.
Zanič
spuščanje note je ne zaduši. tako da vsi vaši zapiski trajajo starost, tako da ni mogoče predvajati ničesar s katero koli hitrostjo. Potrebuje (glasbeno) nastavitev svetlosti.
Kako slaba izkušnja... Ne snemam zvoka v telefonu .... Poskušam preklopiti gumb, vendar ne deluje. Upam, da vam uspe dojeti, kaj se dogaja.
Ta aplikacija je super! Ko se v aplikaciji posnamem, kako igram klavir, ta ne snema resničnih zvokov.
Želim si, da bi imel kot pravi klavir, toda ta igra mi zelo pomaga, ker sem se vedno želel naučiti klavirja in za ljudi, ki nimajo klavirja, lahko s to aplikacijo pomagajo, da se bolje znajo uporabljati klavir, ko pridobi enega za vse ljudi, ki ga nimajo, res je zabavna. Všeč mi je ta igra, daj ti 5, ne 5 na pol. Nisem dober pri tipkanju, ker sem otrok in se še vedno učim, kako igram klavir, čeprav sem skoraj pripravljen na 9
Ta igra je zelo zabavna in razume 🎹
To je dobra igra za otroke
Dobro, to uporabljajo samo veliki igralci
Ta aplikacija mi je zelo všeč, nimam težav. To je vse, kar sem lahko upal v aplikaciji za klavir. Če bi lahko, bi dal več kot 5 zvezdic!
razočaran nad težkim popačenim zvokom, medtem ko je zvočnik mojega telefona popolnoma v redu
To je najboljša aplikacija za klavir, ki sem jo kdaj uporabljal Všeč mi je 😃😃😃
Vem, da se še nikoli ni prenesel,,,neprestano piše preverjanje,,,in nič se ne zgodi
Ojoj, niti 10 sekund, da bi poskušali začeti, in oglasi se kar POPLOVAJO. Razumem, da morajo razvijalci ohraniti prižgane luči in vse to, nekateri pa se morate naučiti, kako pravilno vključiti oglase v program, kot je ta. Kako za vraga naj kliknem na tipke, da poskusim predvajati pesem, ko daš oglas kdaj 2 sekundi? Očitno je nastavljeno tako, da pomotoma kliknete oglase, da daste razvijalcu denar. Nikoli nisem tako hitro odstranil prgrama kot ta. IZOGNITE SE TEMU.
Ne morem pritisniti dveh tipk hkrati.
Ta igra je videti, da se bodo vsi sprostili od glasbe in vse glasbe, če se ljudje malce naveličajo, radi ustvarjajo glasbo, kar imajo radi, da lahko ustvarjajo glasbo, da se bodo sprostili in umirili😊😊😊
Real Piano Музыка jdav
Ko ga namestim, mislim, da je dober in ga prenesem, upam, da se moj telefon ne bo obesil,🤔🤔🤔🤔
Ni dobro za nič. Obstaja zakasnitev, zato je nemogoče predvajati ničesar pravočasno, zaradi česar so vse druge funkcije neuporabne.
Super je, da takoj namestite to aplikacijo, če se želite naučiti klavirja
Deluje dobro, vendar ga nisem mogel izklopiti, telefon je ponorel, z drugimi aplikacijami običajno nimam težav
Super, to je zabavno in znam igrati klavir, svojega starejšega brata učim igrati klavir 😊😊😊 In prvi igra klavir v šoli
To je odlična aplikacija!! Ljudem, ki vadijo, res pomaga, da to naredijo prav, tako da je, ko narediš pravi posel, super😈
Imam majhne prste, zato sem mislil, da lahko z obema rokama zaigram celotno pesem, vendar nisem mogel igrati več kot 2 not naenkrat. Če se učite igrati s profesionalcem in se želite preizkusiti s preprostimi melodijami na poti, potem bo v redu, vendar se za prave klavirske igralce izogibajte.
Zelo lepa aplikacija s kakršno koli pristojbino, v to aplikacijo lahko pustimo še nekaj glasbe, zelo mi je všeč
to bi ocenil z 0, vendar mi to ne bi dovolilo. Vstop traja približno 20 minut, in ko se to zgodi, aplikacija pravi, da se trenutno ne more naložiti.
Je dobra igra, vendar je samo za majhne otroke...Ta aplikacija je zelo 😎 kul.....in naredi...lepo... Zvok glasbe je zelo dober.
Real Piano მუსიკა fsw
To je v redu igra, ki ni nič spektakularna, vendar bo opravila svoje delo. tudi zabavno se poigravati.
Uporabite lahko več nastavitev klavirja, kot je Bright klavir. Veliki klavir itd... Nastavitve po meri, kot je videz klavirja po meri
Kot tudi sam pianist in klaviaturist, ki je imel v lasti odrske klavirje Roland in Yamaha. Zvok klavirja je prenizek v primerjavi s flavto, orglami in kitaro v aplikaciji. Tudi ti 3 instrumenti zvenijo grozno in neuporabno. Da ne omenjam prekleto nadležnih oglasov, ki se včasih pojavijo na osrednjem zaslonu, zaradi česar vedno nenamerno pritisnete na oglase. Raje plačam prenosno tipkovnico, kot da bi uporabljal tako nadležno brezplačno aplikacijo s šepetajočim klavirjem, srhljivo flavto in votlimi orglami.
Ni nič podoben pravemu klavirju, ko sem ga enkrat namestil, sem na njem malo igral, nato pa sem ga odstranil, tako slabo je, ne izgubljajte časa za to aplikacijo
Ta igra je super super. Je kot dobesedni klavir, vendar v telefonu. Ta igra mi je zelo všeč. Upam, da boste naredili več teh iger in tako nadaljevali?. Hvala vam. Lahko tudi dodate posodobitev, zaradi katere se boste resnično naučili igrati?
To je dobro, vendar ne more prikazati celotnega klavirja. In kdo je rekel, kaj je narobe z drugimi, mislim, da ima nekaj narobe v glavi
je kul, vendar ne kot pravi klavir brez dejanskega multitouch ali celo različnih dolžin not. Res površen zvok
Real Piano 음악 ravy
Ena melodija mi je všeč, hvala za to igro
Aplikacija je nekoliko prijetna, vendar ne morem igrati akordov, tudi samo predvaja nekaj pesmi, ne da bi prikazal poudarke, kako se te pesmi predvajajo
Lahko pomaga pri izboljšanju talenta
Zvočni zamiki, ni lahko vedeti, kaj bo naredil vsak gumb, in iPhone-ova glasbena garaža je veliko boljša od tega!
To je res dobro, kar mi uspe, čeprav je za začetnike nekoliko težko.
Ahh je dobro, samo predvajaj neverjeten zvok na glas, ne morem govoriti, ker je to neverjetno
Ni dobre kakovosti, je počasen in zvok se ne ujema z gibanjem
To je najboljši mobilni klavir, zelo mi je všeč
Zelo dobra igra, moji hčerki jo je tako zelo všeč, vendar jo rdeča črta preveč moti 😡 in nočem, da bi se jezila, zato prosim, hitro odpravite to težavo
Mislim, da lahko igraš Giornovo temo na tem mestu. Nisem prepričan glede 2 do 1 sekundnega ohlajanja tipk...
to je zelo dobro, kot tipkovnica, vendar vam dejansko ne pokaže, kako se kaj igra. Znam igrati nekaj stvari, vendar bi bilo bolje, če bi lahko videli celotno tipkovnico
Turbo Dismount™ Simulator gprf