Post by unkygandmabi on Feb 23, 2022 17:47:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами неограничени скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Clash Royale 2022 version ▞▞▞
[APK] Изтеглете новата актуализация на Clash Royale с ...
Тази игра е много интересна, усвоено след новия ъбдейт
БОКЛУК
Сериозно обичах тази игра. Но сватовството стана толкова нагласено. Ако сватовството трябва да ви изправи срещу вашето ниво, защо съм поставен срещу хора с всички карти за максимално ниво?! Има сериозен дефект и трябва да се поправи. Включването на Pass Royale ви стимулира да харчите пари, а всички най-добри награди струват пет долара. И вие плащате за това всеки месец, за да го получите?! Трябва да има начин да получите по-добри награди безплатно, в противен случай играта е просто да плащате, за да спечелите. Моля, поправете това.
Clash Royale Strategiya vtr
Egati tapoto ne isla da se saga n.a. ikona b menutu
Как да свалим Supercell БЕТА игрите на iPhone и Android ...
Какво е това? Стратегическа игра с карти. Защо трябва да го опитате? Urban Rivals е страхотна комбинация от колекционерски игри с карти и ролеви
забавна игра. jk не е. Аз съм f2p и се опитвам да катеря трофеи, но винаги в 99% от времето се боря срещу опоненти с надравнени карти. ТАКА. ПО дяволите ДРАЗНО. тази игра би била много по-приятна, ако се съпоставихте с хора с подобни нива на карти. Период.
Епа стаа
Дори не мога да играя играта след новата актуализация. Казва ми да актуализирам, но няма бутон за актуализиране. Деинсталирах и преинсталирах и проблемът продължава да се появява. Редактиране: След пусната друга нова актуализация все още го прави. Предполагам, че така е за всяка актуализация. Наистина глупаво и досадно.
Играя от ГОДИНИ и все още не съм lvl 13. Наскоро добавиха ниво 14 като нова шапка. Това не би било толкова голям проблем (тъй като играта е безплатна), ако сватовството ви постави срещу играчи, които имат карти с подобни нива като вас. Средното ми ниво на карти е между 11 и 12, но аз играя срещу максимални играчи със златна кожа (които очевидно не са толкова опитни) и имат много малък шанс да спечеля в резултат на плащане за печалба, а не в резултат на умение . Напълно несправедливо.
Clash of Clans - Стратегията ми работи! ... Днес сме с нова стратегия във второто село, която определено работи и нещата започват да се случват.
Страхотна игра, която напълно загуби връзка с това, което трябва да бъде. Вече е игра, която плаща за печалба, която ви разочарова до ограничение на непрекъснатото изтриване и преинсталиране. Не препоръчвам да го изтегляте, това е загуба на време. Най-често се използват карти и мета, които не изискват умения, но разработчиците нарочно ги игнорират, тъй като целят да ви разочароват до точката да плащате пари, за да спечелите. Моля, не го изтегляйте и ако го направите, не използвайте пари за него.
Обичам тази игра! Наскоро се пристрастих към него и след това спрях да играя за известно време, но връщането към играта по време на пандемията беше полезно за убиването на времето. Но уви, и аз отлагам, така че понякога това ме разсейва твърде много. Бих казал, че играта се е подобрила като цяло, все още научавам новите функции и промените в тазгодишните нови актуализации, но да се надяваме, че тази игра никога няма да изчезне от пазара или това би било жалко!
Clash Royale Strategi cfp
Clash Royale استراتژی jee
Искате стратегическа игра, но не от Supercell. Следователно имате тези игри, подобни на Clash Royale за Android.
Как е балансирана тази игра, когато изходът от мача ви зависи единствено от късмета? Първите няколко карти, които ще ви бъдат дадени, ще определят дали ще се възползвате от опонента си или обратно. Ако получите карти за боклук в началото и започнете да губите, нищо не можете да направите, за да спрете това. Такава игра не може да се приема сериозно и моята оценка е не повече от 1.
не ми харесва това че ако си изтрия играта без да изкам не мога да си върна акаунта .
Първите 2 години от играта на тази игра, това беше най-добрата игра, която някога съм играл с много събития и обичах да играя войни на кланове с моя клан. Но ще трябва да кажа извънредно време, същата концепция на играта става скучна, както когато играете 1 на 1, вашите трофеи не се движат толкова много, когато сте над 4000 трофея, много е трудно да преместите трофеите си и обикновено вие увеличете максимално нивото си на умения, освен ако не шлифовате играта няколко часа всеки ден. Но иначе играта е много пристрастяваща игра!!!
Обичам тази игра и всички функции, освен размера на заплащането за спечелване на тази игра, са безумни. Аз съм Lvl 13 с почти изчерпано тесте и е толкова разочароващо да загубиш от lvl 11, че очевидно не е добър в играта, а само печели, защото техните карти са по-високи от моите. 🙄
Добра игра и определено ми е приятно да я играя. Въпреки това има твърде много фокус върху покупките в играта.
Това е добра игра, но когато стигнете до по-високи арени, когато цялото забавление бъде изхвърлено, има начин за много хора, които имат по-високи нива на карти, отколкото би трябвало да имат на арена, което прави играта нечестна и става много стресираща
лул
Играта казва, че най-добрият начин за печелене на награди и злато са чистите войни. Но истината е, че спечелването на кланови войни и битки е най-добрият начин. Но по време на всеки един от моите мачове винаги се изправям срещу някой с почти хиляда трофея по-високи от мен. Аз дори нямам карта от ниво 13, но по някаква причина си помислих, че хората имат почти изцяло карти от ниво 14. Трябва да спечелите, за да получите добри награди, но освен ако вече имате неща с максимално ниво и всъщност дори не се нуждаете от наградите на вашия SOL.
мноу трайхардари е маняк
Тази игра беше страхотна в началото, някои биха казали, че беше най-добрата игра за суперклетки, която включих. Откакто всички нови актуализации има толкова много грешки, че не можете да изкарате седмица без тази игра да се обърка. Има и проблем с новата актуализация, която не ми позволява да актуализирам играта си
Играта е просто страхотна теглете без да мислите :-)
Поправете алгоритъма за избор на противник!
Готина е обаче не мога да разбера защо, когато моите карти са 11 левел, най-важният ми дама противник с карти 12 и 13 ниво. Трябва спешно да бъде балансирана тази игра и спешно да нърфнат хог райдъра.
Тази игра е прилична. Забавлявам се да го играя, но в даден момент е много трудно да надстроите войските си, дори ако сте P2W. В този момент вече не е P2W, а Abusive P2W.
Среден клас, пълен с гейове
Прекалено много актуализация
Supercell Clash Royale е игра за боклук, x-bow е така, че да унищожи всичко!!!
Преди актуализацията на Champion имах много лошо мнение за играта. Радвам се да кажа, че се промени, въпреки че има много баланси, необходими за определени карти, сега е много по-приятелски настроен към F2P общността (което е 70% от базата на играчите). Моята оценка преди беше 1 звезда, сега е 3 звезди заради това, което беше променено. Не е по-висока, защото очевидно промяната на lvl 14 е грабване на пари, но поне разходите за Slash Royale са били възстановени. Ще дам по-добра оценка, ако това продължи.
Мисля,че играта е невероятно.......тъпа💩💩💩!!!
Давам му 4 звезди, защото прекъсна битката
Играта е много хубава
Много лоша игра. 2v2 е пълен с тролове. Футболната игра е ужасна. Огледалният режим е като да гледате как боята изсъхва, докато сте принудени да играете най-лошото предварително зададено тесте. Надявах се, че след 2 години не играя тази игра, те могат да я поправят, но не, те просто 2 пъти надолу върху най-лошата механика.
Без умение
Тази игра започва добре, но сватовството е глупаво, сякаш трябва да го оправят. Аз съм на същата арена от 2 седмици, ужасно е и хората, срещу които се боря, винаги имат герои на високо ниво от мен, харесва ми какъв е смисълът, че е глупаво не препоръчвам тази игра. Иска ми се само да не се фокусират върху парите и да я направят забавна игра, тогава всички ще я харесат и вероятно ще направят още повече пари, така че да, ужасна работа с играта
Сега е много гадна, моля, върнете я както си беше 😡😡
Clash Royale е freemium стратегия в реално време видео игра, разработена и публикувана от Supercell. Играта съчетава елементи от колекционерски игри с карти
Clash Royale Strategie hzvo
Световна война:Clash of Zombies е страхотна, мобилна стратегия, борба и стратегия в ... онлайн,Мобилна стратегия, безплатна игра и екшън видео игра за iOS.
Shadow Knight Ninja Fight Game פעולה rwe
Когато за първи път играх тази игра, бях на тренировка, обучението беше много лесно и когато стигнах до истински хора ставаше по-трудно и по-добри хора ставате толкова по-лесно е да се биете с други понякога отнема толкова време, за да победите други, но винаги когато побеждаваш ги, чувства се добре
Последните няколко актуализации не преминават правилно. Трябва да деинсталирам напълно и да инсталирам отново играта, за да получа актуализацията. Когато отворите играта, тя казва, че е налична актуализация, след това отивате в магазина за приложения и просто казва игра, сякаш няма налична актуализация. Попадате в постоянен цикъл, който няма да ви позволи да актуализирате или играете. Единственото нещо, което успях да направя, беше да деинсталирам и преинсталирам играта, която работи. Това е втората поредна актуализация, с която се случва.
Тази игра не си струва времето ви, тъй като всички са абсолютни изпотени трихарди и вървят едни и същи карти, така че не можете да се забавлявате да експериментирате с други карти, ездачът на свине, балонът и меганайт са толкова претоварени от години, supercell е ужасен разработчик това е гладно за пари, както всеки друг разработчик, те никога не слушат общността, след като играят почти 6 години, най-накрая деинсталирам, защото играта е толкова мека