Post by unkygandmabi on Feb 23, 2022 18:03:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evo Pop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evo Pop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ токени злому ▞▞▞
▞▞▞ Evo Pop 2022 version ▞▞▞
Прикольно є баги
Затримка контролю. Здібності, які рухають вас, роблять це в випадковому напрямку, як правило, погано. Ви повинні дивитися рекламу або витрачати гроші, щоб просунутися дуже далеко. Без примусової реклами. Ви можете вибрати, коли їх дивитися. Шостий раз ppsting 1-зірковий огляд останніх 5 щойно зник.
Круть
люблю цю гру. просто хотілося б, щоб ви могли переносити профілі на нові пристрої. я втратив верхній профіль, коли отримав новий телефон. ну, мабуть, мені доведеться його побудувати. але не буде витрачати гроші лише на те, щоб втратити бонуси.
імба гра
Очеть затяглива гра 5 зв
Evo Pop Kirakós játékok ygpp
Раніше до оновлення було веселіше, тепер вам доведеться дивитися рекламу та витрачати гроші на оновлення свого evos. Неможливо отримати нові артефакти, не витративши гроші на сезонний абонемент. На 1 енергію потрібно чекати 15 хвилин замість 12 хвилин. Я згадував, що він не пов’язаний з вашим обліковим записом Google Play? Тому ви не можете перенести на інший пристрій.
Начебто весело, але старіє, коли бачиш, наскільки поганим є штучний інтелект для кількох гравців. Кожен стиль куба надзвичайно легко перевершити, коли ви зрозумієте, як він грає.
я щасливий
Сильно гальмувати коли багато Evo
Ну неплохо
Останнє оновлення (12-10-2021) унеможливило гру. Здається, що суперники мають подвійний приріст енергії, подвійну швидкість і подвійну силу. Більше майже неможливо виграти (5 тисяч трофеїв)
Я не пригадую, щоб бачив рекламу. Мені подобається ця гра, але ці розробники хочуть, щоб їм заплатили за важку роботу, яку вони доклали до цього. Це означає, що або вони продають величезні обсяги наших даних третім сторонам, або ми платимо $$$, і вони все одно продадуть наші дані, але принаймні ми можемо відкрити нових персонажів і отримати так багато задоволення, поки наш телефон збирає фотографії наших облич 🌝 😧😳🥺😁😆😃🤩 під час гри.
норм
одщл
Гра чудова. Я люблю концепцію. Три зірки, тому що таймер для вільної скрині тримається. Там написано 4 години до сну, а після того, як я прокинуся, ще 4 години. Я мав би отримати 3-4 скрині на день. Іноді потрібні дні, щоб отримати 4 години безкоштовної скрині. Крім того, оновлення щоденних завдань відбувається не завжди. EDIT: Вони виправили таймер! 5 зірок! РЕДАКТИРОВАННЯ 2: Таймери знову зламалися. 😟 Мені дуже подобається ця гра. Просто поправте таймери!
Evo Pop Hjernegymnastik ftte
Мені подобається грати в цю гру, вона така мила і дуже весела, будь ласка, зробіть більше, або здібності дитини Evo будуть означати багато з вас!!! 👁️👄👁️💅🖤❤️🤍
Evo Pop Quebra-cabeça jaop
Це пристойна гра, але в неї є величезні проблеми зі збором різних персонажів. Я пройшов половину гри, і я зібрав лише двох персонажів, єдиний спосіб отримати їх - це відкрити скрині, які не є звичайними, і тому що я не можу отримати жодного персонажа, гра стає дуже нудною дуже швидко, ви також можете прогресувати в грі, якщо ви не оновлюєте своїх персонажів, які ви можете отримати лише зі скринь, тому я постійно застрягаю з цими двома жахливими персонажами на одному рівні
Це чудова гра, мені подобається концепція, але є 2 речі, які мене турбують. 1: на кнопці місії продовжує говорити 2 і не хоче йти, якщо ви не заплатите за сезон, я хотів би не бачити сповіщення, якщо я не купив абонемент, я розумію, що це не так велика справа, але це лише трохи дратує. 2: Клас черепах трохи переможений, тому що він має такий високий рівень опору, що важко вбити їх усіх, і вони можуть дуже швидко з'являтися, тому зазвичай перемагають....
Цей гострий палець дуже дратує. Ви справді думаєте, що мені потрібно показувати кожен клік? Забирай це звідси. В іншому випадку гра досить проста і весела. Але цей палець все руйнує.
Це гра ґамно з ґамна
Evo Pop Hlavolamy wwpd
сміття. Гра закінчується після lvl2, якщо ви не хочете платити. Не можу витрачати гроші, не можу мати нічого нового. Призначений для передачі грошей від гравців.
За перемогу платити дуже багато. Зробіть так, щоб не платити за перемогу, і я дам вам п’ять зірок.
Основний ігровий цикл веселий, шкода, що все інше жахливо. Ви можете зіграти всього 5 ігор по 1 або 2 хвилини, а потім вам доведеться почекати 50 хвилин, поки ваша енергія поповниться, винагорода мінімальна і немає відчуття прогресу. Але, що найгірше, у грі здається, що це багатокористувацька гра PvP, тоді як насправді інших гравців немає, це просто боти з поганим ШІ. Концепція має потенціал, і це могло б бути дуже веселим, якби її не створили дегенерати.
Не вистачає українська мова
Ця гра хороша!, Але я б хотів, щоб у ній не було реклами, але все ж ця гра хороша!
в якийсь момент гра просто більше не хоче, щоб ви вигравали, ймовірно, за плату, щоб виграти idk
🐱👍
Я люблю цю гру і дуже круто, але чому я оцінюю цю 2 зірки, тому що заряд енергії, на яку потрібно чекати багато часу, ось чому вона 2 зірки
Drive Ahead! Kilpa-ajo gev
Весела гра, заснована на крутій передумові. Однак деякі з evos порушуються, коли AI використовує їх. Вбити на екрані завантаження або штучний інтелект, який має непереможний Evo, є досить поширеним явищем.
Дуже веселий ігровий цикл, але дуже погана монетизація. Просто грати в гру довше 5 хвилин буде коштувати вам. І навіть після того, як ви внесете в нього трохи грошей, (безкоштовно) роздрібнення нового evo припиняється відразу після навчання. Веселий ігровий процес, але шлях до агресивних вимог до оплати.
Я відкриваю багато сундуків але єво з 3 зірок так і не відкривається жовт
Це весело, це тупо, це мило, і я маю на увазі СУПЕР мило, як мені це подобається!