Post by unkygandmabi on Feb 23, 2022 18:09:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vlinder Story: Dress up games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vlinder Story: Dress up games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody wiele wytrzymałości ▞▞▞
▞▞▞ Vlinder Story: Dress up games 2022 version ▞▞▞
Mogę powiedzieć, że ta gra jest naprawdę świetna, a zabawa jest tak świetna, że nie mogę się jej doczekać
Vlinder Story: 패션 소녀 드레스 게임 캐주얼 게임 uzue
jest okej
Utrzymuje siłę zatrzymywania ... grałem tylko przez 10 minut. jestem ponad to
Nudne, niezbyt dobre, świetne 4 dzieci?
Grafika, rozgrywka i ogólne stroje nie są dla mnie atrakcyjne. Wyświetlanie reklam co 5 sekund również staje się męczące.
Ilość reklam jest po prostu śmieszna.
My Home - Design Dreams معمولی kac
Supergierka
Podoba mi się
To naprawdę fajna gra i można na niej robić mnóstwo rzeczy
Jest fajnie, ale proszę dodać stroje encanto, które próbowałem zrobić dolores w encanto, ale nie mogę tego zrobić. Pls dodaj stroje!
Dobrze, ale trzeba uważać na dodatki do ubrań
Mnóstwo reklam!
Za dużo reklam. Jestem bardzo zaskoczony, że ta gra ma dobre recenzje. W tej aplikacji nie ma nic fajnego, zabawa trwała tylko 30 minut, więc nie ma naprawdę dobrego powodu, aby grać w tę grę.
bardzo fajna gra
To wszystko będzie musiało powiedzieć nie podoba mi się
Fajna gra ale bardzo dużo reklam
Nie da się grać to się ciągle laguje
Podoba mi się ta gra i mojej siostro ale dużo jest zeczy, które są bardzo dnia i to bardzo przeszkadza.. pozdrawiam, miłego dla tych którzy to czytają🤗♥️
Super grą!
Bardzo fajna gra polecam 🤩😺 wszystkim
Podoba mi się ta gra, ale ilość reklam jest FREAKING ADDS NIESAMOWITE 🙄
Zbyt wiele dodaje. Gry przyzwoite, ale trzeba oglądać setki dodatków, aby odblokować wszystko, co jest naprawdę denerwujące.
Ta gra jest świetna, jeśli chcesz zostać projektantem, możesz pracować nad swoim projektowaniem i ogólnie jest bardzo fajna
Czy możesz dodać, że nie jest to zabawne, a wszystko, co naprawdę masz, aby po prostu ubrać się, życzenie to rywalizacja. Baw się w tym trochę więcej, bo nie jest to zabawne, więc chciałbym mieć więcej zabawy p
Morze być
Mnóstwo reklam, ale ... jeśli chcesz coś, to dostaniesz ... potrzebujesz trochę więcej wskazówek, co robić ... ale podoba mi się, że możesz też zrobić paznokcie
dobra gra
Vlinder Story: Dress up games 休閒 qbai
Cóż, biorąc pod uwagę, że nie mogłem przejść przez ekran ładowania ... Jednak dam dobrą ocenę
Vlinder Story: Dress up games פנאי srfh
Vlinder Story: Dress up games የተለመደ mtu
Jest tak źle
Pobieranie trwa zbyt długo. Próbuję teraz zagrać w tę grę
Nie lubię tego 😒 Nigdy nie zrobiłem tego 1 gwiazdka😐
Ta gra jest bardzo super❤️9/10
Wybrałem awatar czarnej dziewczyny, ponieważ jestem brązowy, a pozostałe dwie opcje to białe kobiety. Ale oczywiście zaczynam grać i daje mi biały awatar, a nie czarny awatar, który wybrałem. Uważam tę grę za rasistowską w ten sposób... Jeśli jest błąd, wszyscy musicie go naprawić.
Gra bardzo fajna ale troche dużo reklam. Moja ocena do 4 gwizdki.