Post by lecinrotipun on Mar 6, 2022 1:47:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Arcademy: Live Claw Machines ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Arcademy: Live Claw Machines IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها سکه ها را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Arcademy: Live Claw Machines 2022 version ▞▞▞
واقعاً مردم سرگرم کننده خوبی هستند!! بازی را دوست دارم و در واقع چیزی را بردم !!متشکرم XXX
من 6 جایزه گرفتم! ویرایش شده اما 2 مورد از 5 مورد از آن چیزی که در عکس بود حذف شد. به عنوان مثال، پازل شیر کثیف بود و به خوبی چاپ نشده بود. و مهتاب چاپ اشتباهی روی آن دارد. اکثر جوایز در کمتر از یک ماه پست می شوند. من واقعاً ساعت هوشمند خود را دوست دارم و بهترین مورد بود. اما مهتاب و پازل آنطور که نشان داده شده نبود. فقط اقلام مورد نظر خود را در آمازون بخرید.
برد آسان!! فقط امیدوارم جایزه به درب من برسد؟؟!!
برنده جایزه بسیار آسان است بر خلاف دیگرانی که زودتر به آنها اجازه می دهند
عالی
آن را دوست دارم اما کمی عقب مانده است
پنجه ها اصلا بار نمی شوند، 5 دقیقه نشستند و باز هم بار نشدند
Arcademy: Live Claw Machines آرکیڈ gsb
Plytų pertraukimo kvestas Žaid. automat. bnn
اگر نمیخواهید پول واقعی را برای آن خرج کنید، دانلود نکنید! من تازه شروع کردم و میخواست هزینه vip رو فقط برای ارسالش بپردازم 😤 خیلی احمقانه 🤬
من این بازی را بعد از یکی دیگر دانلود کردم که در واقع قیمت ها را دریافت می کنم و هیچ هزینه ای برای من ندارد. من در شانس دوم این بازی برنده شدم! این سرگرم کننده است و شما می توانید چیزهای کوچک را رایگان دریافت کنید
این عالی است مانند هیچ اضافه و چیزهای خوب
چجوری میره تو بازی😊؟؟؟
چه پارگی؟! بازی یخ می زند و شما سکه ها را از دست می دهید! پول خود را هدر ندهید!
من سه بار با سکه های رایگان امتحان کردم، اتفاقاً از شما متشکرم. دفعه اول که بازی اصلا لود نشد 50 سکه از دست دادم، بار دوم جایزه را اشتباه از دست دادم، سومین بار جایزه را بردم در سوراخ افتاد و گفت من چیزی نبردم. این بازی چقدر شوخی است، وقت یا پول خود را هدر ندهید، فقط طرح ها و عملکرد بهتر بازی CLAWEE را بازی کنید.
من اینترنت پرسرعت دارم و هنوز عقب مانده است. تمام سکههای رایگانم را گم کردم زیرا پنجه به موقع حرکت نمیکرد، همچنین زمان در هنگام تعویض دوربین متوقف نشد و زمان تمام شد. حذف نصب شد.
واقعا بزرگترین کلاهبرداری من نمی دانم چگونه این برنامه چهار ستاره دارد. من در بازی های پنجه بسیار خوب هستم و این پنجه ها واقعا تقلبی هستند. شانس کمی برای برنده شدن در هر چیزی وجود دارد.میدانم که باید برای سکهها پرداخت کنم، اما پنجه به سختی جوایز را میگیرد و آن را واقعا غیرممکن میکند. با کلاوی بچسبید و ناراحت نخواهید شد. شما در واقع به مشتریان خود اهمیت می دهید. این برنامه پول من را دزدید و خوشحالم که کلاهبرداری را زود دیدم. اینو دانلود نکن!!! هشدار!!!
من یک جایزه می خواهم و وقتی دوباره رفتم بازی کنم، به جای 250 تایمر برای دو سکه وجود داشت که 500 دلار به ازای 4.99 دلار دریافت می کنید، اما هر بار که تا به حال کلیک می کنم، از آن صفحه بسیار ناامید نمی شود.
بازی جالب است، من در واقع 4 آیتم بردم اما اشکالات ثابت هستند و شما سکه های خود را که پول نقد پرداخت می کنید از دست می دهید و این جالب نیست.
من عاشق این برنامه هستم. تا کنون خیلی خوب
کاملا وحشتناک! کاش به نقدها دقت می کردم. جایزه اول یک برد آسان بود، اما برای ادامه به صفحه بعدی باید هزینه ارسال VIP را بپردازید. من 5.99 برای VIP پرداختم تا به آن ضربه بزنم و در حالی که بازی رایگان اولیه، بازی استاندارد پنجه شما بود که در آن یک بازی مخمل خواب دار برمی دارید، هر بازی بدون توجه به جایزه، جعبه مستطیلی لغزنده ای است که گرفتن آن غیرممکن است. نه تنها این، بازی متوقف شد و بدون وقفه دچار مشکل شد. برحذر بودن!!!
این بازی برای VIP هست 😡
وقتت را هدر نده خیلی نشان داده است و نیمی از سکه های من را گرفت و من حتی نتوانستم بازی کنم یخ زده بود و پنجه هرگز تکان نخورد
بله، قبلاً یک آب لیمو دریافت کرده ام.
اشکالی ندارد، اما نمیخواهم جایزه را روی گزینههای رایگان نگه دارم، بنابراین میخواهم آن را برگردانم.
سرگرم کننده است و جوایز جذاب زیادی دارد
من احساس می کنم باید تعدادی رایگان وجود داشته باشد
به شدت توصیه می شود سرگرمی بسیار خوبی است که می خواهم به همه خانواده و دوستانم بگویم
مردم به بازیای به نام Clawee تغییر میدهند، بله، ممکن است مجبور شوید یک بسته VIP با قیمت 5 دلار بخرید، راستش نمیتوانم به خاطر بیاورم، اما پس از آن، هر چیزی که برنده میشوید به صورت رایگان ارسال میشود. بیش از یک سال است که آن را بازی می کنم. هر هدست یا گوشواره الماس تقلبی دارد، اما هنوز هم بسیار جالب و قانونی است و اگر بازی سکههای شما را بگیرد و فریز شود یا چیز دیگری، بهترین کار را برای بازپرداخت شما انجام میدهند. من چند مشکل داشتم اما آنها را حل کردند
به نظر من عالیه وقتی ثبت نام کردم سکه های رایگان برای بازی دریافت کردم، سپس بیشتر برای چک کردن و افزودن ایمیلم. من بلافاصله 3 مورد را بردم که همه آنها در 3 هفته تحویل داده شدند و ما بسیار خوب هستیم. من گوشواره های نقره ای دارم که واقعا زیبا هستند. سپس برنده 3 آیتم دیگر شدم. 2 تای آن قبلا تحویل داده شده و دیگری در راه است. بازیها سختتر و آسانتر از ماشینهای پنجهای و پنجهای (که کاملاً تقلبی هستند) نیستند. من با خوشحالی این بازی را انجام خواهم داد.
هنوز منتظر جایزه
بازی خوبی است، من اکنون دو بار برنده شده ام و اکنون منتظر جوایز هستم! تا اینجا عالیه برنده شدن آسان بسیار ارزان برای خرید سکه های بیشتر. شانست را امتحان کن!
من فکر می کنم این بازی خوب است اما فکر می کنم ما فقط به کمی سکه بیشتر نیاز داریم تا بتوانیم چیزهای بیشتری را در این بازی ببریم اما من عاشق این بازی هستم که خوب است
اهههه آیا یک برد همیشه در اولین تلاش اتفاق می افتد؟ آهان!!!
خیلی راحت تر از پسش برمیام
سرور بسیار بدی بود حتی اگر بارها و وای فای کامل داشتم و احساس می کردم که تقلبی است اما سرگرم کننده بود
فوق العاده
ای کاش بیش از یک یا دو بار تلاش می شد (اگر خوش شانس باشید) آنها فقط 100 دلار برای اولین کاربر به شما می دهند و 1 یا 2 ارزان ترین جایزه مانند 49 دلار است. در حالی که بقیه موارد 51 دلار است. 2 ستاره برای گرافیک
بازی عالی به راحتی جایزه گرفت
بهترین پنجه همیشه
سرگرم کننده سریع و آسان
من در اولین تلاشم برنده شدم. خیلی شبیه بازی های واقعی پنجه ای است که من بازی کرده ام.
قیمت در پنجه (از آن اسکرین شات داشته باشید) و آن را رها نمی کند و به من می گوید دوباره امتحان کنید. خیلی تقلبی
بازی اولی که بازی کردم روی من ثابت شد، بازی دوم 2 جایزه با 1 گرفتن گرفتم، اما فقط برای 1 جایزه به من اعتبار داده شد و وقتی به آنها پیام دادم که هنوز منتظر ایمیل هستند، پشتیبانی فنی آنها هیچ کاری انجام نداده است.
من واقعاً این را دوست دارم، اما به اطلاعاتی نیاز دارم تا بدانم آیا راه دیگری برای دریافت سکه بدون خرید یا اطلاع دادن به دوستان در مورد آن وجود دارد، اگر راه دیگری وجود داشته باشد، بسیار بهتر است.
من این بازی پنجه را از همه بازی های پنجه بهترین دوست دارم! این بازی بسیار بهتر از clawee است. این بازی در واقع جوایز شما را برای شما ارسال می کند! جایی که به عنوان clawee نیست.
فوق العاده تقلب شده و ارزشش را ندارد من برای VIP پول خرج کردم و پشیمانم. وقت و پول خود را هدر ندهید. من توصیه می کنم به جای آن چیزی مانند clawee بگیرید.
من عاشق این بازی هستم زیرا من واقعاً چیزهای زیبایی می خواهم و همچنین این برنامه را دانلود می کنم که عالی بود