Post by lecinrotipun on Mar 6, 2022 1:56:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan számú kristályt kódol ▞▞▞
▞▞▞ Hotel Frenzy: Home Design 2022 version ▞▞▞
Thx az új szállodáért. Az előcsarnok díszítése azonban nem működik. Csak egy fekete képernyőt kapok. Javítsd ki kérlek.
Imádom ezt a játékot, gyerekkorom óta mindig erre vágytam. De valójában akkor van probléma, ha túl sok hirdetés van benne, ami nagyon idegesít 😔 és amikor a következő szint, ahol van egy másik szálloda, kihívást jelent, de hogy ne aggódj a játék miatt, aggódj a pénzed miatt, meg kell vásárolni. sok gyémánt a játékhoz, fejlesztéshez, és ha nem, akkor nem tökéletes. Összességében ez a játék eleinte kielégített, de sajnálom, hogy nem tudtam eljutni az utolsó szintig.
Tetszik. Egyszerű és szórakoztató
Hotel Frenzy: Home Design Avontuur aqht
nagyszerű játék, de úgy érzem, 5 élet is elég, lehet, hogy nem akarok játszani, csak azért, mert 20 percet kell várnom, hogy visszakapjam az életet, de minden jót játszhatok, mindent feljebb osztályoztam a szállodában, ahol az új szint készen áll. új szoba indításához az 5-öst 3 csillagosra kellett cserélnem
A 36-os szintet akkor sem tudom átmenni, ha nem buktam el semmit
nagyon nehéz és nagy kihívást jelent. Nagyon szeretem ezt a játékot, mert meg tudom tervezni a saját szállodámat. Talán csak egy kicsit gyorsabb kell.
A játék nagyszerű, de ÖRÖKRE kell várni, hogy az első kettő után új szállodákat kaphassanak. Nem ajánlom, hogy SEMMILYEN játékot vásároljon, mert segítség nélkül gyorsan legyőzheti mindkét szállodát, és akkor nincs több tennivalója a játékban.
Ez a játék szórakoztató. De néha többet kell ütögetnem a dolgokat, mint szeretném, így elveszítem a játékot.
Gameloft Classics: 20 Years እንቅስቃሴ ያለባቸው ixp
Eleinte rendben volt a játék. A második szálloda után nagyon nehéz ingyen gyémántot szerezni. Ahogy azt akarják mondani, hogy hirdetéseket kell néznie vagy vásárolnia, hogy több legyen. A hirdetések is folyamatosan bukkannak fel utána. Példa a nagyszerű játékra, de zseniális játékfejlesztőre. Micsoda pazarlás
Ez a játék szórakoztató, de egyben frusztráló, mert a szintek túl nehézek, és amikor letöltöd az új épületet vagy más épületet, az nagyon lassú, és feldühít. kérlek javítsd meg ezt a játékot
Igazából tetszett a játék. De mindig bajban vagyok egy új szint letöltésével. Azt mondják, internetkapcsolati problémám van, még akkor is, ha kiváló internetkapcsolatom van! Ezt hogy oldottam meg???
Adok egy 5-öst, de a játéknak vannak problémái, már el kellett távolítanom és újratelepítenem, csak lefagy és semmi, megpróbáltam megoldani a problémát, de nem megy .. Megpróbálom még egyszer, majd eltávolítom végleg
Még csak most kezdtem el játszani, de élvezem. Szóval c hogy megy. Ha megtartom a játékot vagy meguntam, távolítsa el.
Az értékelésemet 5-ről 3 csillagra módosítom. Még mindig élvezem, de ebben a játékban lehetetlen előrelépni a frissítések megvásárlása nélkül, és természetesen valódi pénzt használsz ehhez. A másik problémám az, hogy amikor megvásárolod a frissítést, az 6-8 óráig tarthat. mielőtt a frissítés készen állna, hacsak nem szeretne valódi pénzt fizetni, hogy azonnal alkalmazzák.
Jó napot mindenkinek nagyon tetszik 😇🎀😇🌲🕊️🌾 Nagyon szépen köszönöm 😇
Azt akarom mondani, hogy ez a játék szórakoztató, de annak ellenére, hogy egy küldetés teljesítése után megkérdezi, hogy meg akar-e nézni egy videót extra jutalomért, és Ön úgy dönt, hogy nem, mégis meg kell néznie a hirdetéseket. Tehát törölve az 5. alkalom után, amikor ez történt.
Szeretem, de utálom is, sok feltöltést vettem, de mostanra háromszor soha nem kaptam meg. Tehát ne vásároljon feltöltést. Imádom ezt a játékot, DE LEGALÁBB 2000 FONTOT KÖLTETTEM CSALÁSRA, 500 FONTOT IS KIBOCSÁTTAM AZ ESETBEN TÖRTÉNŐ FELTÉTELEK VÁSÁRLÁSÁRA, VEDD KI A PÉNZT, HOGY NE KELL FIZETNI.
Sok AD irritáló. Minden szinten meg kell néznünk egy hirdetést. Igazán csalódott. Kérjük, ellenőrizze, hogy a hirdetések
3 csillag a hozzászólásokért és a játékért is
Szeretem ezt a játékot, de az új szállodában a képernyő fekete.
Nagyon rendben volt, de határozottan utálom, hogy egy személyzetnek kell az összes szobaszervizt lebonyolítania (a régi játékokban két lmao van). Megértem a koncepciót és azt, hogy hogyan tervezték a vásárlás ösztönzésére, de annyira dühítő, hogy egy ponton egyszerűen elakadsz, mert bármit is csinálsz, szükséged lesz boosterekre a szint eléréséhez. A vendégek türelmét még frissítés után sem lehet kezelni. Ez egy játék, értem, de nem boldogít. Most távolítottam el ezt a játékot.
ez a játék nagyon jó
Az egy dolog az, hogy mindig nem világos, és egy frissítés a szállodákról, kérlek frissítsd gyorsan ezt a játékot, több frissítést akarok látni
Hotel Frenzy: Home Design Περιπέτεια jsv
Bezárul, ha megnyomom a videó megtekintéséhez
Tegnap este hoztam valamit 11,99-ért, de nem kaptam meg, szóval hol van a 11,99-em és a csomagom, mindig veszek valamit, de tegnap este nem kaptam meg a csomagomat
Nekem tetszik eddig😆
Szeretem a játékot, de nincs elég módja a drágakövek keresésére. Remélem jobb lesz
Eddig minden rendben... utálom a malacperselyt!!!
Szórakoztató játék, csak belefáradt a hirdetésekbe.
Tetszik a játék, de 9,99 dollárt költöttem a Hotel Economy csomagra, és nem kaptam meg a drágaköveimet. Ne költsön pénzt erre a játékra, és várjon bármit cserébe.
Ez egy játék, amely arra van kitalálva, hogy elköltse a pénzét. Nem számít, mennyit fejleszt a készülékeken vagy a szobákon. A játékot arra tervezték, hogy boostereket vásároljon, hogy átvészelje a játékot, pl. a "pontok" megszerzéséhez a vendégeket a kijelölt szobákba kell elhelyezni, nos a játék úgy van megosztva, hogy a megszálló vendégek nem jönnek ki addig, amíg közel nem érsz a veszteshez, vagy túl sok rendelés bukkant fel... ami lehetetlenné teszi hogy kitakarítsák a szobákat... vagy amikor a türelem vörösre vált... akkor elhagyják a szobát
2 napig játszottam vele, de már lehetetlen, hogy valódi pénz költése nélkül a következő szintre lépj, mert gyémántokra van szükséged a boosterekhez. Már eltávolítottam.