Post by lecinrotipun on Mar 6, 2022 2:05:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ генератор кодів витривалості ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ben the Dog 2022 version ▞▞▞
Гра не качається.
Це моторошна гра для дітей! Чому б не бути в стилі Ханса, Анджели чи Тома! Бен завжди вражав мене в дитинстві і досі!
розчарований, я давно грав із цією програмою, і вона все ще отримує те саме, ніби взагалі не оновлюється, ви навіть не пробували!
Talking Ben the Dog Zabava ttzn
Дуже мало чого робить
Супер моторошно! Я натиснув кнопку виклику і вирішив задати питання, наприклад, чи бачите ви мене і чи вб’єте ви мене. Обом він сказав «так», тому я трохи злякався, тому прийшов сюди, щоб переглянути додаток.
Дуже класна гра
Так собі. Норм
Ви так пишете. Я вам вірю нудна гра я не рекомендую ужжжжжаааасссссс!!!!!!!!!!! Ви не скачуйте якщо ви скачали зразу видаляйте
Весела гра і це дуже приємно.. 😌😂
мало різних штук, але класно змішувати колби
інший платіж для гри додає клікбейт. інші додатки, які краще розважають малюка з меншим екраном, додають спливаючі вікна. краще говорити про імбир
Він завантажується повільно, і для завантаження знадобилося близько 30 хвилин, а не 30 хвилин, а 15, але здавалося, що 30... будь ласка, виправте 😖😖
Talking Ben Entretenimento ppjk
Дуже класна гра але додайте більше справи
Я не знаю, що там був маньяк, ви мені Не вірите, але там був маньяк, цей маньяк уже вмер дуже давно в 2018 році
Мені не дуже подобається гра, тому що ти робиш тільки зілля або сидиш у вітальні й їсиш. Я зупинив рекламу, але вони продовжували 😦😐😑 зовсім не те, що я хотів.
Найкраща гра, в яку я граю, графіка дуже класна, і коли я змішую кольори, це так цікаво, я люблю цю гру, я ставлю їй 5 зірок
Смешной милий страний
Ігра дуже класна рекомендую😎👍😆🥇
чому хімікати не працюють?
Херня
Це мило, але одна проблема на зображенні, кнопка запису є, але коли я завантажую програму, кнопка запису не з’являється, тому я видалив програму
Я поставив 3 зірки, тому що гра занадто нудна, і тільки Бен змішує кольори, розмовляє по телефону тощо... 😧
Дурня. Talking Tom, Talking Angela, Talking Hank кращі. Бена не скачуйте!!!!!
На початок
Все гаразд, але що це з моторошною посмішкою Бена, але в цілому це дивовижна гра, я так люблю Бена, він для мене як син, не такий милий
я кака мака
Гра потворна Ви можете придумати, що краще оновлення
Привид Привид Привид
Найгірше, тому що в ньому немає міні-ігор, і ми не можемо робити термін дії на початку
Зараз його завантажують, але постійно говорять про встановлення, але він не відкривається
Ця гра дуже комедійна, але гра супер. Повний розваг і веселощів
Гра крута слів немає круто класно одним словом клас клас 😙😙😙
Дуже гарна гра мені подобається
Сделайте Me talking Ben
World atlas & world map MxGeo Образование btfw
Не включається
Він нічого не повторює, ніби нічого не чув... Працюють тільки варіанти гри і все. Мій син був розчарований. І так, усі налаштування встановлені правильно, тому що ми без проблем використовуємо Talking Tom.
Неможу скачати пише, що недостатньо пам'яті а на флешці 5гб вільно
Ця гра непогана, я хочу частину 2, тому що начебто Бен сидить на стільці, їсть відрижка і робить речі, які я бажаю, як Хенк Том і Анджела Джинджер, схожа на цю гру До речі 1 і 2
Вибачте, що ставлю цій грі 2 зірки, тому що вона дійсно нудна, вона потребує більше активності 🙄
Я не знаю, як це потрапило на мій телефон. Я не маю дітей. Це для мене підозріло.
Дуже смішна 😂 і дуже гарна 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 і дуже хороша гра
Idk Just Ben, тільки ти можеш поговорити з ним, і нічого особливого робити, добре, але є міні-гра, яку ви знаєте, завантажувати ігри, але 5 зірок
Гарна для розваг та дитяча гра і дуже смішна
Ця гра жахлива 👎дуже багато реклами і Бен помічає, але читає газету, їсть і п’є. А також вам потрібно витратити багато грошей, щоб перевірити хімікати, і він нічого не повторює, коли я йому дзвоню! Говорячий Том і Анжела краще, і одна порада – не завантажуйте його! І занадто багато реклами
Дуже дуже добре у версії програми, але це не так багато, але це все ще не найкращий варіант, щоб все зробити за допомогою нової програми
Я щойно почав завантажувати програму, тому що моя сестра сказала, що мені потрібно її завантажити, і моя сестра була права, тому що це було дуже весело, тому я не видаляв його
Talking Ben Entretenimento ppjk
Ффффффууууууу